• pakar ing defoamer
  • agen antifoaming

Babagan Kita

Jiangsu SIXIN Scientific Technological Application Research Institute Co., ltd., sing didegaké ing taun 1992, perusahaan riset Cina sing misuwur ing agen kontrol busa sing wis ngembangake luwih saka satus jinis silikon lan non-silikon defoamer / antifoam sing nglayani luwih saka 14 industri, utamané ing pulp & kertas, deterjen, perawatan banyu, tekstil, pangan & pharmaceutical, Paint & coating, lenga & gas, etc,.

SIXIN minangka perancang Standar Nasional Defoamer China, kanthi 4 Paten Internasional lan 51 Paten Penemuan Nasional, uga sertifikasi ISO9001: 2008 lan ISO22716: 2007…