Defoamer TEX-5C Defoamer kanggo Reresik Industri, Cairan Kerja Logam

Defoamer TEX-5C Defoamer kanggo Reresik Industri, Cairan Kerja Logam

Katrangan singkat:

SIXIN® DEFOAMER TEX-5C    FEATURES ●SIXIN® X-42C is composed of polysiloxane,silicone resin,silica, dispersing agent and stabilizing agent. ●The use of various types of silicone active matter and silicone resin make the product high efficient antifoam and foam-suppressing performance. ●Have good compatibility with application system(acrylic size, metal working fluid, cleaning agent and water reducer etc) .   TYPICAL PROPERTIES Index Result Test method Appearance White...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Katentuan Pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    SIXIN® DEFOAMER  TEX-5C

     

     FITUR

    ●SIXIN ®  X-42C kasusun saka polysiloxane, resin silikon, silika, agen dispersing lan agen stabil.

    ● Panganggone macem-macem jinis bahan aktif silikon lan resin silikon nggawe produk antifoam efisien dhuwur lan kinerja umpluk-suppressing.

    ● Nduwe kompatibilitas sing apik karo sistem aplikasi (ukuran akrilik, cairan kerja logam, agen pembersih lan peredam banyu dll).

     

    SIFAT KHAS

    Indeks

    asil

    Metode tes

    Penampilan

    Emulsi Cairan seragam putih utawa kuning tanpa endapan lan impurities mekanik

    GB / T 26527-2011

    pH

    6.5 ~ 8.5

    Konten Nonvolatile (%)

    15.0±2.0

    Viskositas ( 25 ℃ , mPa·s)

    200~ 400

     GB / T 5561-2012

    Tipe Emulsifier

    anionik lemah

    Diluent

    Banyu kental (10 ~ 30 )

    Wigati : Kabeh ing ndhuwur mung kanggo referensi lan ora bakal dianggep minangka indikator teknis.Ing pH  diuji nganggo kertas indikator pH sing tepat (5,5-9), lan pH ora bisa diuji nganggo pH meter.

     

    APLIKASI

    ● ukuran akrilik.

    ● Tekstil bantu.

    ● Cairan kerja logam.

    ● reresik industri.

    ● Ngurangi banyu.

     

    PAKET

    50/200kgs drum plastik/IBC

     

    URIP

    9 sasi saka tanggal Pabrik.

     

    TIPS

    Defoamer Cleaning, Defoamer Industrial Cleaning, Antifoam Cleaning,

    Antifoam Industrial Cleaning


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan