• експерт за депенење
  • средство против пенење

За нас

Jiangsu SIXIN Научно технолошки апликациски истражувачки институт Co., Ltd., основана во 1992 година, водечка кинеска компанија за истражување во агенси за контрола на пена која има развиено повеќе од сто видови силиконски и несиликонски депенест/антипена кои опслужуваат над 14 индустрии. особено во пулпа и хартија, детергент, третман на вода, текстил, храна и фармацевтски производи, боја и облога, масло и гас, итн.

SIXIN е изготвувач на кинескиот национален стандард за депенење, со 4 меѓународни патенти и 51 национален патент за пронајдок, исто така е сертифициран ISO9001:2008 и ISO22716:2007…