• ekspert në shkumëzimin
  • agjent kundër shkumës

Rreth Nesh

Jiangsu SIXIN Shkencor Kërkimor për Aplikim Teknologjik Instituti Co., Ltd., i cili u themelua në vitin 1992, një kompani udhëheqëse kineze kërkimore në agjentët e kontrollit të shkumës, e cila kishte zhvilluar më shumë se njëqind lloje të shkumës/antishkumës silikoni dhe jo silikoni që shërben mbi 14 industri. veçanërisht në pulpë dhe letër, detergjent, trajtimin e ujit, tekstile, ushqim dhe farmaceutikë, bojë dhe veshje, vaj dhe gaz, etj.

SIXIN është hartuesi i Standardit Kombëtar të Defoamer të Kinës, me 4 Patenta Ndërkombëtare dhe 51 Patenta Kombëtare të Shpikjes, gjithashtu është i certifikuar ISO9001:2008 dhe ISO22716:2007…