• ahli dina defoamer
  • agén antifoaming

Tentang Kami

Jiangsu SIXIN Scientific Technological Application Research Institute Co., Ltd., anu diadegkeun dina taun 1992, perusahaan panaliti Cina anu unggul dina agén kontrol busa anu parantos ngembangkeun langkung ti saratus jinis defoamer / antifoam silikon sareng non-silikon anu ngalayanan langkung ti 14 industri, utamana dina bubur & kertas, detergent, perlakuan cai, tékstil, kadaharan & farmasi, cet & palapis, minyak & gas, jsb,.

SIXIN mangrupikeun panyusun Standar Nasional Defoamer Cina, kalayan 4 Patén Internasional sareng 51 Patén Penemuan Nasional, ogé ISO9001: 2008 sareng ISO22716: 2007 disertipikasi…