Defoamer CO-817 Antifoam, Defoamer pikeun Konstruksi Aditif

Defoamer CO-817 Antifoam, Defoamer pikeun Konstruksi Aditif

Katerangan pondok:

SIXIN® DEFOAMER CO-817    FEATURES ● Composed of fatty alcohol polyether. ● Stable effect during storage period. ● Good compatibility with application system(cement water-reducing agent,etc).   TYPICAL PROPERTIES Test Result Test method Appearance Colorless to light yellow oily liquid,without any mechanical impurities Ocular Estimate Viscosity(25℃,mPa·s) 300~600 GB/T 5561-2012 Water Solubility Dispersible in water 1% in water Note:The information above i...


  • Harga FOB: AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.: 100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    SIXIN® DEFOAMER CO-817

      

    FITUR

    ● Diwangun ku poliéter alkohol lemak.

    pangaruh stabil salila periode gudang.

    ● kasaluyuan Alus kalawan sistem aplikasi (semén cai-ngurangan agén, jsb).

      Pasipatan has

    Tés

    Hasilna

    Métode tés

    Penampilan

    Teu warnaan kana cairan oily konéng konéng, tanpa  mechanical impurities

    Perkiraan Ocular

    Viskositas ( 25 ℃ , mPa·s)

    300~ 600

    GB / T 5561-2012

    Kalarutan cai

    Dispersible dina cai

    1% dina cai

    Catetan : Nilai i nformation a bove kanggo rujukan tur wajib teu dianggap salaku  hiji  technical indicator.

     

    APLIKASI

    ● agén pangurangan cai semén

    ● dewan Serat semén

     

     

    PAKET

    50/200kgs kendang plastik/IBC

     

    KAHIRUPAN RAK

    12 bulan ti tanggal pabrik.

     

    TIPS

    Gedong Defoamer,Gedong Antifoam


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali