Defoamer TEX-5C Defoamer pikeun beberesih Industrial, Metal Gawé Cairan

Defoamer TEX-5C Defoamer pikeun beberesih Industrial, Metal Gawé Cairan

Katerangan pondok:

SIXIN® DEFOAMER TEX-5C    FEATURES ●SIXIN® X-42C is composed of polysiloxane,silicone resin,silica, dispersing agent and stabilizing agent. ●The use of various types of silicone active matter and silicone resin make the product high efficient antifoam and foam-suppressing performance. ●Have good compatibility with application system(acrylic size, metal working fluid, cleaning agent and water reducer etc) .   TYPICAL PROPERTIES Index Result Test method Appearance White...


  • Harga FOB: AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.: 100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    SIXIN® DEFOAMER  TEX-5C

     

     FITUR

    ●SIXIN ®  X-42C diwangun ku polysiloxane, résin silikon, silika, dispersing agén jeung agén stabilizing.

    ●The pamakéan rupa-rupa zat aktif silicone sarta résin silicone nyieun produk antifoam efisien tinggi jeung kinerja busa-suppressing.

    ●Have kasaluyuan alus kalawan sistem aplikasi (ukuran akrilik, cairan kerja logam, agén beberesih sarta reducer cai jsb).

     

    Pasipatan has

    Indéks

    Hasilna

    Métode tés

    Penampilan

    Emulsion cair seragam bodas atanapi yellowish tanpa sédimén sareng pangotor mékanis

    GB / T 26527-2011

    pH

    6.5 ~ 8,5

    Kandungan Nonvolatile(%)

    15.0±2.0

    Viskositas ( 25 ℃ , mPa·s)

    200~ 400

     GB / T 5561-2012

    Jenis pangémulsi

    anionik lemah

    Éncér

    Thickening cai (10 ~ 30 )

    Catetan : Sadaya di luhur ngan ukur pikeun rujukan sareng henteu kedah dianggap salaku indikator téknis.Nilai pH  diuji nganggo kertas indikator pH anu tepat (5.5-9), sareng pH henteu tiasa diuji nganggo pH meter.

     

    APLIKASI

    ● Ukuran akrilik.

    ● tékstil bantu.

    ● Metal kerja cairan.

    ● beberesih industri.

    ● ngurangan cai.

     

    PAKET

    50/200kgs kendang plastik/IBC

     

    KAHIRUPAN RAK

    9 bulan ti tanggal pabrik.

     

    TIPS

    Defoamer beberesih, Defoamer beberesih Industrial, Antifoam beberesih,

    Antifoam beberesih Industrial


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali